TONNIKALAPERUNASALAATTI
Kievarinraitille kantautui kyliltä huhuja. Kuulemma joka toisesta torpasta tuppaa löytymään tölkki jos toinenkin tonnikalaa. Siitä se ajatus sitten lähti. Ja hyvin lähtikin. Tuli meinaan taiottua teille tolkuttoman hyvä tonnikalasalaatti! Kullankeltainen Solist-peruna saa seuralaiseksi makeaa ananasta, kevätsipulia ja tonnikalaa -tottakai!
Tällä kertaa mennään ilman maitotuotteita, joten salaatti on sen puoleen säilyvää. Nopeasti valmistuvaa, helppoa ja herkullista, täydellistä tähän hetkeen!
keitettyjä perunoita (kiinteä Solist)
pieni purkki ananaspaloja
2 purkkia tonnikalaa öljyssä
kevätsipulia
kapriksia
keitettyjä kananmunia
rucolaa
Kastike
tonnikalojen öljyä
etikkaa tai sitruunamehua
ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria